VP Outdoor Oy edustaa Sea to Summit -tuotemerkkiä Suomessa 

VP_Outdoor_Sea to summit.jpg

Tammikuusta 2019 alkaen Veli-Pekka Mölsä eli yhtiönsä VP Outdoor Oy on vastuussa Sea to Summitin myynnistä Suomessa. Mölsä on työskennellyt outdoor-alalla yli kymmenen vuotta niin Greendoor Oy:ssä kuin omassa VP Outdoor Oy:ssä. Hänellä on kokemusta ja tietotaitoa alalta sekä laajat verkostot. 

”Suomessa on vahva outdoor-kulttuuri ja ulkoilusta erittäin innostuneita ihmisiä, joten outdoor on tärkeä markkina-alue. Tarvitsemme vahvempaa läsnäoloa ja paikallista osaamista. Sea to Summitin fokuksena on kehittää laadukkaita varusteita, joissa design ylittää odotukset. Cirdan haluaa palvella ja tukea asiakkaitaan, joten olemme erittäin iloisia saadessamme uuden yhteistyökumppanin, joka tekee ammattimaisesti ja läheisesti töitä Sea to Summitin suomalaisten asiakkaiden kanssa.” 

Veli-Pekka Mölsä on kiipeillyt viidellä mantereella ja osallistunut yli 20 vuoden ajan seikkailu-urheilukilpailuihin. Aiemmin hän ei ollut hoksannut, että hänellä on myös erinomainen tietous outdoor-varusteista. 

”VP Outdoor auttaa nykyisiä ja tulevia jälleenmyyjiä Suomessa löytämään oikeat tuotteet asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoaa erinomaisen paikallisen tuen asiakkaillemme”, kertoo Cirdan AS:n toimitusjohtaja ja omistaja Arne Aa. Pedersen. Cirdan toimii Sea to Summitin maahantuojana Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. 

Sea to Summit

”Yli 25 vuoden ajan Sea to Summit on vaalinut perfektionistista muotoilua. Merkki luo innovatiivisia ja toiminnallisia tuotteita, joissa on australialainen ”no worries” -asenne. Pyrimme luomaan käteviä ja kevyitä varusteita, jotka ratkaisevat ongelmia ja tekevät outdoor-elämästä nautittavampaa, mutta ovat käytössä kestäviä ja toimivuudeltaan ylivertaisia.” 

-Brendan Harris, General Manager Export Sales at Sea to Summit

Lisätietoa:
www.seatosummit.com 

Kalle Viira